Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“.

Perkamiausios

Kruopščiai poliruoti gintariniai drugelio formos auskarai su sidabriniais įvėrimais. Puikiai tiks norinčioms mielo, smulkaus papuošalo.
Prekyboje
9,50 €
Sidabrinių lapelių apvade, besiilsintis skaidraus, konjakinio gintaro lašas. Dailūs ir puošnūs auskarai - ypatingam žmogui.
Prekyboje
59,00 €
Sidabrinis žiedas su baltu Baltijos jūros gintaru. Baltas gintaras apsuptas sidabro raižiniais papuoš jūsų ranką ir savo elegancija apgaubs jus, bei sušildys kaskart jį užsidėjus.
Prekyboje
32,00 €
Medinis skirtukas su lazeriu išgraviruotais raštais, bei užrašu "Lietuva". Dekoruotas natūraliais, nepoliruotais gintaro gabalėliais. 
Prekyboje
4,00 €
Sidabriniai auskarai su vyšniniu gintaru.
Prekyboje
25,00 €
Lazeriu išpjautas bei išgraviruotas medinis vitražas - magnetukas, dekoruotas natūraliais gintaro gabalėliais. Vaizduojamas Lietuvos herbas - Vytis.  
Prekyboje
5,50 €
Saulės formos sidabrinė segė konjakinės spalvos gintaru.
Prekyboje
28,00 €
Paveiksliukas dekoruotas gintaro gabaliukais, šviesiuose mediniuose rėmeliuose. Vaizduojamas Kauno senamiestis - seniausia Kauno miesto dalis, kuri yra į rytus nuo upių Nemuno ir Neries santakos. Tai urbanistikos paminklas. Kuriame vyrauja gotikos, renesanso, baroko stiliaus pastatai, taip pat gausu architektūros, istorijos, kultūros paminklų.
Prekyboje
9,00 €
Skaidraus medaus spalvos gintaro koljė.
Prekyboje
85,00 €
Karštos, karamelės spalvos kvadratiniai gintaro gabalėliai - tarsi ledinukai iš vaikystės prisiminimų. Kad kiekviena tavo diena kvepėtų saldžia žaisme ir nerūpestingu lengvumu, pripildytu šiltais saulės spinduliais. Gintaro spalva gali skirtis nuo pateikto nuotraukoje.
Prekyboje
17,00 €
Dailūs, apvalaus vyšninio gintaro karoliai. Tarsi kvepiantys vasara ir sirpstančiomis vyšniomis... Karoliai iš skaidrių, blizgių, glotniai nupoliruotų gintaro rutuliukų, sukuriančių prabangiai „saldų“ vaizdą. Toks papuošalas puikiai tiks ir ypatingai progai, leis jums atrodyti dar žavingiau.
Prekyboje
168,00 €
Sidabrinė apyrankė su konjakinio Baltijos gintaro įsodu.
Prekyboje
21,00 €
Sidabrinis koljė su baltu gintaru - lyg tyra, balta svajonė.
Prekyboje
35,00 €
Gintarinis pakabukas "Širdelė".
Prekyboje
14,50 €
Akcija
Natūralūs gintaro karoliai, dėl savo išvaizdos - universalūs tinkantys ir vyrams ir moterims. Suverti iš skirtingo ilgio, panašaus skersmens, cilindro formos gintaro karoliukų. Šio vėrinio plati šviesių, gelsvų atspalvių gama su tamsiais intarpais.
Prekyboje
66,40 € 83,00 € -20%
Kaldinto sidabro auskarai, savo forma, primenantys kaliją. Maloni staigmena - žiedo viduje pakibęs, liepų medaus spalvos gintaro, gabalėlis.
Sumažinta kaina
Prekyboje
29,00 € 35,00 €
Gintaro - Ag925 prabos sidabro koljė su prailginimu. Dailus ir prasmingas papuošalas su Baltijos gintaru.
Prekyboje
42,00 €
Sidabro žiedas, su vaiskiu Baltijos pajūrio gintaro lašeliu.
Prekyboje
19,00 €
Šiuolaikiškas, išskirtinio dizaino žiebtuvėlis dekoruotas gintaru. Žiebtuvėlis yra pakraunamas USB jungtimi. Pakuotėje kartu su laidu.
Prekyboje
39,00 €
Akcija
Glotniai poliruoti, stačiakampio formos, tamsaus vyšninio gintaro gabalėliai. Įsiverkite šiuos auskarus ir visada su savimi tyrėsite dalelę gamtos.
Prekyboje
25,00 €
Rodoma 161 - 180 iš 364 prekių