Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“.

Perkamiausios

Įvairiaspalvio gintaro vėrinys.
Prekyboje
21,00 €
Skaidraus, tamsaus, vyšninės spalvos gintaro pakabukas su sidabrine kilpele. Puoškitės ir šildykitės, vakaro saulės šviesos bei šilumos kupinu, glotniai poliruoto vyšninio gintaro pakabučiu.
Prekyboje
12,00 €
Sidabrinis koljė su Baltijos gintaru. Spindintis trijų spalvų gintaro kvadratų derinys nuteiks linksmai ir sušildys net vėsiausią vakarą.
Prekyboje
57,00 €
Kruopščiai iškalti ažūrų raštai apvalios formos sidabro žiede. Centre stūkso žalio gintaro akutė.
Produktų su skirtingais parametrais kiekis
Nėra prekyboje
Nėra prekyboje
Tamsiai rudos spalvos odos kaklo papuošalas su konjakinės, rudos spalvos gintaru, kuriame žaižaruoja gintaro žvyneliai, lyg miško laumių išaustas raštas. Koljė dekoruotas balintos kavos spalvos odos juostele bei geltono gintaro gabalėliais.
Prekyboje
38,00 €
Sidabrinis žiedas su rudos spalvos, lašo formos gintaro akute.
Prekyboje
21,00 €
Geltonos ir konjakinės spalvos sluoksniuotų lapelių gintarinė gėlė. Ši gintaro koljė-gėlė turi dvi funkcijas, gali būti nešiojama kaip pakabukas arba segima kaip segė.
Prekyboje
129,00 €
Sidabrinis pakabukas-gėlė, kurio žiedas papuoštas vaiskiai citrininiu gintaru, o lapeliai - žaliu ir medaus spalvos gintaru.
Prekyboje
21,00 €
Auksiniai auskarai su skaidriu inkliuziniu gintaru. Autorinis juvelyro Dariaus Tamašausko kūrinys žavi originalumu ir subtilia elegancija.
Prekyboje
320,00 €
Sidabriniame ažūre įpintų geltono, žalio ir konjakinio gintaro gabalėlių apyrankė. Universalus aksesuaras, kuris ne tik praturtins kasdienę aprangą, bet ir puikiai derės prie šventinės aprangos.
Prekyboje
56,00 €
Apvalūs, sidabro auskarai su žaliu gintaru.
Prekyboje
38,00 €
Gintaro-sidabro žiedas.
Prekyboje
28,00 €
Sidabrinis žiedas su konjakinio, žaliojo ir citrininio gintaro akutėmis.
Prekyboje
17,00 €
Deimantinio šlifavimo gintariniai auskarai su sidabriniu užsegimu. Dailus sodraus konjakinio gintaro ir spindinčio sidabro derinys.
Prekyboje
26,00 €
Sidabriniai, kabantys auskarai su vyšninės spalvos gintaru. Kompozicija elegantiška ir „lengva“. Savo minimaliu, bet puošniu dizainu puikiai tiks ypatingai progai.
Prekyboje
28,00 €
Auksinis žiedas su išskirtinio grožio gintaru. Į žiedą įkomponuotas originalios formos nušlifuotas, raižytas gintaras, galuose papuoštas aukso fragmentas. Tai autorinis kūrinys puikiai tinkantis tiems, kurie ieško išskirtinumo.
Sumažinta kaina
Prekyboje
286,00 € 326,00 €
Daili, tobulai suderintų, pailgos formos gintaro gabalėlių apyrankė. Švelni ir glotni tarsi rami jūra, žavinti tyliu ošimu ir žalsva platybe.
Prekyboje
364,00 €
Sidabro ir apvalių vyšninio gintaro karoliukų koljė.
Prekyboje
52,00 €
Tamsiai rudos odos auskarai su kreminės rauktos odos papuošimais ir Baltijos gintaru.
Prekyboje
28,00 €
Įvairiaspalviai, ramių, gamtos atspalvių gintaro karoliai, tinkami jam ir jai. Nuostabios gintaro spalvos, tarsi ryte bundanti gamta, kalnuose.
Prekyboje
57,00 €
Rodoma 281 - 300 iš 363 prekių